Wysłany: 2009-07-04, 00:36 Ekspedycja nad jakieś jezioro :P
Pewnej słonecznej, upalnej Niedzieli postanowiłem się przejechać, a że od paru dni wertowałem mapy, to zaintrygował mnie dość duży zbirnik wodny położony w mojej oklicy. Postanowiłem przejechać się i zobaczyć tą wodę, a że nie wiedziałem gdzie, on się znajduje , jeszcze chętniej ruszyłem w trasę Jechałem przez malownicze tereny mojego regionu mijając zabytkowe kościoły, skansen i oczywiście piękno krajobrazu
Po niekrótkiej drodze, nie zawsze wiedząc gdzie jadę, dotarłem do celu swojej podróży Nie spodziewałem się, że to jezioro może być tak wielkie(zdjęcia nie oddają jego prawdziwego ogromu).
By utrzeć sobie tę trasę(liczyła łącznie 62km), wróciłem tą samą drogą, która posłuży mi jako baza do kolejnych wojaży Po powrocie odpoczywałem i już zaczynałem przygotowania do kolejnych wyjazdów
fajna trasa i nie tak dużo masz kilometrów do tego jeziora... a mam najbliżej miedwie 9km od chaty ale jeżdże na wierzchląd 15km od chaty no i jezioro grabowo też jakieś 13km od chaty...
Ja mam wiele jezior wktórych można se popływac ;P mam taka trase ze na 5 jezior przy jednej drodze mozna trafic na odciinku 12 km wczoraj bylem se poplywac;p dzis tez jade;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum