Fajny,co tu dużo pisać zwykły Coliber tylko z inną lampą z przodu Oby Ci służył jak najdłużej. Wielu bezawaryjnych Ci życzę. Jesteś nowy na tym forum ? Pozdrawiam.
Fajny seryjny Coliberek Ja jutro zrobię swoją prezentację tylko muszę jeszcze trochę ponaprawiać Słyszałem że lepiej jest jak jest lampa w kierownicy bo gdzie skręcasz to ci oświetla drogę, a z taką lampą to jeszcze nie jeździłem
Tak jestem nowy, ale forum śledze już od kiedy mam skuter. Nie koniecznie nigdy nie miałem problemów z oświetleniem dorgi, kiedy skręcałem. A ja zazwyczaj jak skręcam to nie tylko samą kierownicą, zawsze jestem lekko pochylony, prędkość mi na to pozwala
A tak ogólnie, to nie podoba mi się lampa w kierze
PS. San23, własnie czekam na twoją prezentację, chyba troche pomysłu zaczerpne z twojego coliberka
EDIT: Pomógł miało być do rataj, bo pomógł mi na gadu co do przedłużki, to dla san23 wyszło mi przez przypadek :/
Ładny Coliberek - ja jakoś mam uczulenie na te lampy w kierownicy - tutaj to ładniej wygląda.
A tak pozatym to chyba niezbyt mocno skrecamy kierownicą nie ? Bardziej sie kładziemy...
ja mam kingway yuxin i mi moja żarówa nic nie daje... prawie mi nie oświetla drogi dlatego tera pożyczam od kolegi mocniejszą żarówe i ustawiam lampe...
Zmiany. Małe, ale jak dla mnie duże Skuter o wiele się zmienił wyglądu, wymontowałem błotnik. Teraz tylko kupie przedłużke amortyzatora i zrobie nadkole.I to do końca lipca musi starczyć skuterkowi Jak wróce z obozu, dalsza część tuningu.
A mam takie pytanie... Czy jak się ściągnie błotnik to w czasie jazdy jak się wjedzie w kałuże albo się w deszcz jedzie to chlapie po plecach czy nie???
A mam takie pytanie... Czy jak się ściągnie błotnik to w czasie jazdy jak się wjedzie w kałuże albo się w deszcz jedzie to chlapie po plecach czy nie???
Nie wiem, nie jeździłem jeszcze w deszczu ale prawdopodobnie tak, ale myśle, że nie za mocno chlapie, obudowa pewno połowe będzie "łapać".
Linki Sponsorowane
Dołaczył: 04 Lis 2008
Skad: Google
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum