Wysłany: 2010-02-07, 18:46 Kingway Yarox by Kamil15929
Witam wszystkich Chaciałbym wam przedstawić moją maszynę , która jest Kingway Yarox
Rok produkcji:
2007r
Pojemność:
50ccm
Kolor:
Policyjny niebieski Osiągi:
80 licznikowe
ok. 75 realne
z bardzo dobrym przyspieszeniem
Spalanie:
ok. 3 l
Plusy (zalety)
+ zrywny
+ mocny
+ frajda z jazdy
+ 2T
+ bardzo dobre przyspieszenie
Minusy(wady)
-Powinien być większy bak (min. 7 l )
Tuning:
Optyczny:
-Neony
-Napisy na oponach
-Manetki Revo flame niebieskie
-Chwytak powietrza Niebieski
-Lusterka F1
-Kierunkowskazy Strzałki czarne
Skuter: Kingway Yarox Pomógł: 26 razy Wiek: 16 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 1502 Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2010-02-08, 08:58
Śmieszne jest w tym kolorze to że zależnie od padającego światła przybiera inny kolor xD Heh ;P Wstawaijąc zdjęcia ktoś się mnie pytał czy nie przemalowałem go
No i co do spalania, jeśli sobie przeliczałeś sam i wyszło 3 l to ciesz się z wyniku, bo tak podawał producent a w rzeczywistości każdy po odblokowaniu ciągnie 5l na 100 km
_________________ Zapraszam na moje aukcje na >> Allegro.pl <<
oraz profil na >> YouTube.com <<
Chcesz dodać Newsa, aby odpracować warna ? Napisz na: dodaj-newsa@g.pl
Na GG pomagam tylko w sprawach technicznych forum, nie pomagam przy skuterach.
Manetki to kwestia gustu, a o gustach się ponoć nie dyskutuje. Jeśli chodzi o skuter to bardzo ładny. Widać że zadbany. Mam nadzieję że posłuży Ci dłuuuuuugo.
_________________ Jeśli napier*alasz żonę, bo zupa była za słona
Bym cię dorwał, zapier*olił i pod domem pochował
Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca.
ladny ladny ja tez musze wkleic zdjecia swojego bo zal sciska ale niedlugo beda. tak mysle ze chyba tez zamontuje sobie kilka rzeczy aby moj arrow ladniej wygladal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum